Најголемиот дел од податоците на pulse.eco потекнуваат од заедницата и не треба да се третираат како официјални податоци. Не постојат гаранции за нивната коректност.
За прецизноста на најчесто користените сензори и направените пресметки за прикажување на некои од мерките, упатете се кон делот за Често поставувани прашања.
pulse.eco користи колачиња за да го пресонализира изборот за вашиот уред и да ви овозможи полесно користење на сајтот. Овие информации НЕ се складираат и не се споделуваат со никој друг.

притиснете ctrl (control) + scroll за да ја зголемите мапата

Моментална ситуација:
Препорачуваме:
Минатите 24 часа:
Минатата недела:

Забелешка: Прикажаните податоци потекнуваат директно од самите сензори. Не гарантираме за нивната точност. Детали

×

Собраните податоци не се манипулирани на никаков начин. Не гарантираме за нивната коректност.

Се уште нема водач на заедницата за овој град.

Ако сакаш да станеш водач на заедницата за твојот град, извести не.

Учествувај и помогни да порасне мрежата на твојот град.
Поврзи се

Ако живееш во близина на некоја област покриена од TTN и сакаш да поседуваш pulse.eco сензор, или можеби сакаш да направиш сензор и да го поврзеш преку WiFi, тогаш контактирај го водачот на заедницата од твојот град веднаш.

Хакирај

Една од главните карактеристики на проектот е да се овозможи податоците да бидат достапни за сите. Слободно користи го нашето API и собирај податоци за развивање на твоите сопствени апликации.

Инспирирај

Дали си креативен и иновативен поединец? Стани соработник на нашиот тим. Ќе ни биде задоволство да ги разгледаме твоите идеи за подобрување на нашиот проект.